New Zealand Explorer Southbound Afbeelding New Zealand Explorer Southbound
New Zealand Explorer Southbound ***
Bestemming: Rondreizen Nieuw Zeeland - Rondreizen Nieuw Zeeland

New Zealand Explorer Southbound

***

Reis naar dit land van de Maoris en begin aan een droom door schitterende landschappen met een fascinerende cultuur. Je ziet er indrukwekkende bergketens, oeroude meren en gletsjers, subtropische wouden, spuitende geisers en borrelende modderpoelen. Zoek je grenzen op en maak een bungeejump of race met een jet-boot over een rivier! Kortom, een fantastische kiwi belevenis staat je te wachten!

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Dag 01 Auckland

Geniet en acclimatiseer in bruisend Auckland, de grootste stad van het land.

Dag 02-03 Bay of Islands

's Morgens vroeg vertrekken we naar Bay of Islands. Aan boord van een boot verkennen we dit subtropische gebied van het Noordereiland. Je bent vrij om te doen wat je wilt in deze schitterende omgeving; kayakken, snorkelen of lekker relaxen op het strand.

Dag 04 Waitomo

We rijden terug naar Auckland en gaan na de lunch, door de landelijke streek van Waikato, naar Waitomo. Hier vind je mooie kalksteengrotten waarvan de zoldering bezaaid is met miljoenen glimwormen.

Dag 05 Rotorua

's Morgens kun je nog deelnemen aan een van de vele excursies in Waitomo. Na de lunch vertrekken we naar Rotorua. Onderweg ontdekken we de kracht van moeder natuur en komen langs geisers, warme modderpoelen en vulkanische kliffen. 's Avonds kun je een optioneel diner en Maori dans bijwonen.

Dag 06-07 Taupo/Mount Ruapehu

Vandaag rijden we naar het hart van het vulkanische Noordereiland. Borrelende modderpoelen en dampende kraters trekken aan je voorbij. Via de bulderende Huka waterval komen we aan in Taupo. De volgende dag kun je de bekende Tongariro Crossing trek maken, maar je kunt ook gaan mountainbiken of relaxen in het thermale zwembad.

Dag 08 Wellington

We rijden naar de hoofdstad Wellington, waar het Te Papa museum wordt bezocht. Neem de tijd om hier de geschiedenis van dit prachtige land te leren kennen. Je vindt in Wellington ook gezellige cafes, restaurants en trendy bars.

Dag 09-10 Nelson

Via Marlborough Sounds laten we het Noordereiland achter ons en reizen naar Nelson, op het Zuidereiland. Een aanrader hier is het Abel Tasman National Park. In dit park heb je vele excursiemogelijkheden. Ook Nelson is een leuke plaats om te bezoeken.

Dag 11 Kaikoura

Via een prachtige kustlijn rijden we naar Kaikoura. Wil je een dag dieren spottenWalvissen, dolfijnen, zeehonden en albatrossen; voor de kust van Kaikoura vind je ze allemaal! Deze plaats staat er ook om bekend dat je er prima vis kunt eten.

Dag 12 Christchurch

De ochtend is ter vrije besteding. 's Middags gaan we naar Christchurch, de grootste plaats van het Zuidereiland.

Dag 13 Punakaiki

Via de Canterbury vlakte steken we het eiland over, van de droge, vlakke oostkust naar de groene, bergachtige westkust. In Punakaiki beukt de zee door de blowholes.

Dag 14-15 Franz Josef Gletsjer

We genieten de hele dag van de prachtige uitzichten en komen 's avonds bij de Franz Josef gletsjer aan. Hier kun je de volgende dag aan een hike mee doen of een helikoptervlucht maken.

Dag 16-19 Queenstown

Vandaag rijden we naar de adrenalinehoofdstad van Nieuw-Zeeland, Queenstown. Deze plaats staat bekend als een avontuurlijke stad. Je kunt hier raften, bungeejumpen of een tocht per jet-boot maken. Ook het uitgaansleven is indrukwekkend. Een tour door de omgeving en een tochtje per gondel zijn inbegrepen.

Dag 20 Milford Sound

In westelijke richting rijden we naar het indrukwekkende Milford Sound. Hier gaan we aan boord voor een cruise door de fjorden. Je overnacht ook op de boot. In dit gebied kun je per kajak (afhankelijk van het seizoen) een geweldige tocht maken.

Dag 21 Mount Cook

Vandaag gaan we naar Mount Cook, de hoogste berg van Nieuw-Zeeland. Onderweg maken we een stop in Omarama dat aan de voet van de berg ligt.

Dag 22 Christchurch

We vertrekken naar Christchurch, waar helaas een einde aan deze fantastische reis komt.

Inclusief

Engelssprekende reisleider/lokale gidsen Transport ter plaatse Accommodatie (o.b.v. indeling) Excursies en sightseeing volgens het uitgebreide, Engelstalige reisschema en/of reisdossier 

Exclusief

Intercontinentale vluchten Maaltijden Optionele excursies Fooien Uitgaven van persoonlijke aard Reis- en annuleringsverzekering Calamiteitenfonds 



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

New Zealand Explorer Southbound 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail