Waarom kiest u voor NieuwZeelandVakantie.nl?

Wij helpen onze klanten al meer dan 35 jaar met het uitzoeken van hun ideale vakantie naar diverse prachtige bestemmingen. Onze jarenlange ervaring en expertise zorgen ervoor dat wij de reisadviseur zijn op het gebied van vakanties. Een mooie vakantie naar Nieuw-Zeeland, wij zijn u daarbij graag van dienst!

Het samenstellen van uw perfecte vakantie is onze specialiteit.
Het is geen geheim dat wij bij het selecteren van de accommodaties onderweg alleen de zeer goed gewaardeerde hotelaccommodaties, B&B's of farmhouses selecteren, op de beste locaties. Met de all-in autohuur, kunt u zorgeloos rondtouren en optimaal genieten van alle bezienswaardigheden die de mooie bestemmingen te bieden hebben. Persoonlijke en snelle service staan bij ons voorop. De kroon op ons werk is u een bijzonder prettige vakantie te bezorgen, waar u nog vele jaren met veel plezier naar terugkijkt.

Om mijn liefde en passie voor Nieuw-Zeeland met u te delen, heb ik de website NieuwZeelandvakantie.nl opgericht. Op deze website vindt u een aantal prachtige rondreizen naar Nieuw-Zeeland, die op maat aangepast kunnen worden aan de hand van uw wensen. Ons team van reisspecialisten kent het land van binnestebuiten en zal voor u de perfecte reis naar Nieuw-Zeeland samenstellen. Onze uitgebreide kennis beperkt zich niet alleen tot de accommodaties, ook de geheime juweeltjes of nog weinig bezochte bezienswaardigheden delen wij graag met u.

Ontdek de Magie van Nieuw-Zeeland met NieuwZeelandVakantie.nl: Uw Vakantie, Onze Passie!
Al meer dan 35 jaar zijn wij uw betrouwbare reispartner, gespecialiseerd in het creëren van onvergetelijke vakanties naar het adembenemende Nieuw-Zeeland. Bij NieuwZeelandVakantie.nl gaat het niet alleen om het aanbieden van reizen; het gaat om het verwezenlijken van dromen en het creëren van herinneringen die een leven lang meegaan. Waarom zou u voor ons kiezen? Ontdek de redenen waarom wij de voorkeur genieten van duizenden reizigers over de hele wereld.

Passie voor Perfectie: Het Samenstellen van Uw Droomvakantie
Bij NieuwZeelandVakantie.nl beschouwen we het samenstellen van uw perfecte vakantie als onze kunst. Met meer dan drie decennia aan ervaring en toewijding hebben we een scherp oog ontwikkeld voor het selecteren van alleen de allerbeste accommodaties. Of het nu gaat om schilderachtige hotelaccommodaties, gezellige Bed & Breakfasts of charmante farmhouses, wij streven ernaar om uw verblijf onvergetelijk te maken.

Onze selectiecriteria zijn streng; we kiezen alleen voor hoog gewaardeerde accommodaties op de meest bevoorrechte locaties. Zo kunt u genieten van een vakantie die niet alleen comfortabel is, maar ook doordrenkt is met de unieke sfeer van Nieuw-Zeeland. Of u nu de voorkeur geeft aan een bruisende stad of de rust van het platteland, wij hebben de perfecte plek voor u.

Zorgeloos Rondtouren met All-In Autohuur
Bij NieuwZeelandVakantie.nl geloven we dat vrijheid essentieel is voor een onvergetelijke reis. Daarom bieden wij all-in autohuur aan als integraal onderdeel van uw vakantiepakket. Geen verborgen kosten, geen gedoe; gewoon de vrijheid om op uw eigen tempo door het adembenemende landschap van Nieuw-Zeeland te reizen.

Onze vloot van goed onderhouden auto's stelt u in staat om de prachtige bezienswaardigheden van Nieuw-Zeeland te verkennen zonder zich zorgen te hoeven maken over logistiek. Of u nu de kronkelende wegen van Milford Sound wilt doorkruisen of de iconische Hobbiton wilt bezoeken, onze all-in autohuur zorgt ervoor dat u de vrijheid hebt om te gaan en staan waar u wilt.

Persoonlijke en Snelle Service: Uw Tevredenheid is Onze Missie
Bij NieuwZeelandVakantie.nl staat persoonlijke service hoog in het vaandel. We begrijpen dat elke reiziger uniek is, met specifieke behoeften en verwachtingen. Daarom streven we ernaar om elke stap van uw reiservaring persoonlijk op maat te maken.

Ons team van ervaren reisadviseurs staat klaar om u te begeleiden bij het plannen van uw droomvakantie. Of u nu behoefte heeft aan deskundig advies over de beste reisperiodes, lokale hotspots of speciale ervaringen, wij zijn er om u te helpen. Onze snelle respons en toegewijde ondersteuning garanderen dat uw vragen en behoeften onmiddellijk worden aangepakt.

Een Bijzonder Prettige Vakantie-ervaring: Een Leven Lang Herinneringen Koesteren
Onze ultieme beloning is u een vakantie-ervaring te bezorgen die u nog vele jaren met een glimlach op het gezicht doet terugkijken. Bij NieuwZeelandVakantie.nl geloven we in het creëren van niet alleen een reis, maar een reiservaring die uw verwachtingen overstijgt.

Of u nu op zoek bent naar avontuurlijke activiteiten, culturele ontdekkingen of gewoon ontspanning temidden van de prachtige natuur, wij streven ernaar om uw vakantie tot een onvergetelijk avontuur te maken. We zijn er trots op dat we reizigers niet alleen naar bestemmingen brengen, maar ook naar de kern van de Nieuw-Zeelandse gastvrijheid en schoonheid.

Conclusie: Kies voor NieuwZeelandVakantie.nl voor een Vakantie van Leven
Waarom zou u kiezen voor NieuwZeelandVakantie.nl? Omdat wij niet alleen vakanties organiseren; we creëren herinneringen die een leven lang meegaan. Met onze passie voor perfectie, all-in autohuur, persoonlijke service en het streven naar een bijzonder prettige vakantie-ervaring, zijn wij uw betrouwbare partner voor het ontdekken van de magie van Nieuw-Zeeland.

Laat ons uw reisdromen waarmaken en beleef een vakantie die al uw verwachtingen overtreft. NieuwZeelandVakantie.nl - Uw vakantie, onze passie!

Ons team van reisspecialisten kennen de landen binnenstebuiten en werken graag met u samen om uw perfecte vakantie samen te stellen. Onze uitgebreide kennis beperkt zich niet alleen tot de accommodaties, ook de geheime juweeltjes of nog weinig bezochte bezienswaardigheden delen wij graag met u.

Op onze website vindt u programma’s die wij voor u samengesteld hebben. Had u zelf al iets in gedachten wat u niet direct kunt vinden? Aarzel niet en vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze mogelijkheden zijn divers en wij gaan graag een stapje verder om uw perfecte vakantie samen te stellen.

Boek met vertrouwen!

Bij NieuwZeelandVakantie.nl kunt u met een gerust hart boeken. Ons team werkt exclusief samen met Vakantiestunt B.V. Zo kunt u te allen tijde vertrouwen op kwaliteit en financiële zekerheid. Voor uw en onze zekerheid zijn zij aangesloten bij:

Algemene Nederlandse Vereniging voor Reisondernemingen (ANVR) Lidnr. 4897

De ANVR Reisvoorwaarden zijn geldig sinds 1 april 2016 en zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond. De belangrijkste wijzigingen hebben betrekking op de betalings- en annuleringsvoorwaarden. Deze vindt u bij ons terug in de Algemene Voorwaarden. Voordat u bij ons kunt boeken moet u eerst aanvinken dat u kennis heeft genomen van en akkoord gaat met zowel de ANVR Reisvoorwaarden als ook de Algemene Voorwaarden van Vakantiestunt.

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) Lidnr. 3001

Vakantiestunt B.V. (KvK nr. 20105714) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houd in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Calamiteitenfonds

Vakantiestunt B.V. (KvK nr. 20105714) is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat als u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:
- (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
- de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.

Onder Calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Heeft u niet eerder bij ons geboekt? Ziet u deze website voor het eerst, maar bent u enthousiast over wat u ziet? Vertrouw ons dan uw volgende vakantie toe!

NieuwZeelandvakantie.nl werkt samen met VakantieStunt B.V.

De naam Vakantiestunt klinkt u wellicht bekend in de oren, iets wat niet verwonderlijk is, omdat we al enkele tientallen jaren succesvol actief zijn als reisbureau. Onze jarenlange ervaring heeft enorm bijgedragen aan onze expertise. Dat we niet hebben ingeleverd qua innovatie blijkt uit het feit dat we tegenwoordig als online reisbureau voor u klaar staan. U kunt 24/7 bij ons boeken, heerlijk vanuit uw eigen huis, vanuit kantoor of misschien wel terwijl u onderweg bent. Ons brede aanbod biedt u meer overzicht, vrije keuze en uitzonderlijk veel gemak.

Om u als klant ‘the best of the best’ te kunnen bieden, is het niet alleen noodzakelijk dat wij beschikken over een groot aanbod aan locaties en arrangementen, maar minstens even belangrijk is het om ervoor te zorgen dat u deze reizen tegen een zo gunstig mogelijk tarief bij ons kunt boeken. Vakantiestunt weet dit in de praktijk te brengen door u de reizen van alle grote touroperators, tegen een scherp tarief aan te bieden.
Bijzonder aan de service van Vakantiestunt is dat u niet alleen kunt kiezen uit de bestemmingen die reeds online staan: heeft u specifieke wensen of stelt u liever zelf een pakket samen, dan levert Vakantiestunt u maatwerk. Wij gaan graag een stapje verder dan de andere reisbureaus en zoeken met u mee naar uw ideale vakantie.
Wij gaan graag een stapje verder dan de andere reisbureaus en zoeken met u mee naar uw ideale vakantie.

Voor uw en onze zekerheid Vakantiestunt B.V. is aangesloten bij:

Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR 4897)
Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR 3001).
Zo kunt u te allen tijde vertrouwen op kwaliteit en financiële zekerheid.

Vakantiestunt B.V.
T. 020-3415035 (Nederland)

Whatsapp +31 6 14 36 31 31

E. info@NieuwZeelandVakantie.nl

De Boelelaan 771
1082 RT Amsterdam

KvK: 20105714
BTW: NL8121.70.763.B.01